Programma en Verblijf

Gezien…
en gehoord worden.

Gezien…

We gaan werken met Het talentenspel, wat je helpt bij het maken van keuzes in je leven, je loopbaan en bij koersveranderingen. Je ontdekt je talenten en hoe je die in samenhang inzet voor de keuzes die werkelijk bij je passen zodat je vanuit passie en levensvreugde leeft en werkt. Je brengt balans in je leven, leert storende patronen te doorbreken en neemt leiding over jouw leven.

en gehoord worden…

En zingen, want zingen is een prachtige manier om het beste van jezelf te ontdekken en gehoor te geven aan je verlangen. Zingen helpt om te gaan staan voor je talenten, ruimte in te nemen en van je te laten horen. Je stem  dient als spiegel voor jezelf waarmee je stappen kunt zetten die verder reiken.

De dag wordt ingeluid door de huisbel. Je geniet van de prachtige omgeving en na de dagopening wacht een Italiaans ontbijtbuffet. Het programma start met twee ochtendsessies onderbroken met thee, cappuchino of iets fris in de buitenlucht.

Tussen één en twee uur wordt er een Italiaanse pranzo (middagmaaltijd) opgediend, met pasta e.a. heerlijkheden uit de streek.

’s Middags is er een per dag gevarieerd programma. We gaan in elk geval ook een wandeling in de bergen maken. We bezoeken het dorp Monte San Martino en laten hier en daar ruimte voor bezinning.

Van zeven tot half negen is er een Cena (avondmaaltijd) en ’s avonds een lichte avondbezigheid.

De flexibiliteit in het programma is groot en we laten e.e.a. ook afhangen van onze bevindingen op het moment zelf. Er is voldoende tijd in het programma om ook volop te genieten van de prachtige Italiaanse omgeving.

Een dag in

Monte San Martino

verblijf in

Casa Nuova Crocetti

Aan de rand van nationaal park Monti Sibillini ligt het dorp Monte San Martino in de regio Le Marche in Italië. We verblijven er op een boerenerf buiten het dorp met fraai uitzicht over de bergen.

Een midweek weg uit de vertrouwde omgeving en omgeven door prachtige natuur zijn ideale omstandigheden om meegenomen te worden in een avontuurlijke ontdekkingstocht naar eigen Talenten en levensmissie.

Een plek waar de wind door je hoofd waait,

Waar je doet waar je buik van gaat zingen,

Waar je droomt zoveel je kan,

Waar je bent wie je bent,

Een plek van water, van zee,

van lucht, van aarde, van vuur,

Een plek waar je nooit verdwalen kunt,

Een plek waar de vrijheid woont,

daar wil ik zijn.

(Wende Snijders)

Er is plaats voor tien tot twaalf deelnemers in ruime tweepersoons slaapkamers. Het zijn twee stoere boeren huizen, sober ingericht maar van alle gemakken voorzien. Het ligt aan het eind van de weg, op een prachtig groot erf dat aansluit op het boerenland eromheen. We hebben er het rijk alleen.

Wim Stokwielder: 06-42979368
Jeroen Wonders 06-41683045

Casa Crocetti
Contrada Molino 82
62020 Monte San Martino 
MC Italia

info@talentzingt.nl
www.talentzingt.nl