Praktisch informatie
Data
en infodagen 2018

2 + 5 =

Data

Eerstvolgende programma:
Maandag 15 okt. t/m 19 okt. 2018

Info-ochtenden

Als je geïnteresseerd bent geraakt willen we graag met je kennismaken. Daarvoor organiseren we één of meerdere informatiemiddagen.  Je kunt er met ons kennismaken en we geven korte impressies van de inhoud van het programma. Het verplicht je verder tot niets. 
Je kunt je aanmelden met het formulier in het linkerveld. Informatiebijeenkomsten worden gehouden bij:

ZangwerkAtelier
Celsiusstraat 29
5223 CA Den Bosch

Doordat de locatie als familiehuis in eigen beheer is, zijn de verblijfskosten beperkt. Ook de reiskosten naar Italië zijn tegenwoordig goed te overzien. Je deelt  met anderen een bijzondere ervaring en je creëert nieuwe verhalen waar iedereen nog lang met plezier aan terugdenkt.

Voor particulieren €780,00
Voor bedrijven en organisaties wordt offerte uitgebracht.

Prijs is inclusief vol pension (Italiaanse keuken), programma, tranfers en excursies. Exclusief retourvliegticket: Bij tijdige boeking met Ryanair ca. €100,- v.v.

We zullen je adviseren over tickets en welke vliegreis je moet boeken. We halen je op bij het vliegveld en zetten je daar aan het eind van de week ook weer af. Je moet zelf je transfer naar het vliegveld in Nederland regelen. We faciliteren samenreizen met reisgenoten.

Reis
& verblijf
Vergoedingen
door werkgever

In veel CAO’s is een regeling voor een Persoonlijk Ontwikkelings Budget uitgewerkt. Overleg met de afdeling P&O van je werkgever kan duidelijkheid verschaffen of zij deze werkweek (deels) willen vergoeden.
T.b.v. deze vergoeding wordt een Certificaat van Deelname uitgereikt.

Wim Stokwielder: 06-42979368
Jeroen Wonders 06-41683045

Casa Crocetti
Contrada Molino 82
62020 Monte San Martino 
MC Italia

info@talentzingt.nl

www.talentzingt.nl