Ervaringen van deelnemers

Impact…

life changing

“Ik gun iedereen deze ervaring”

Er zijn trainingen die inspirerend zijn en trainingen die een kanteling te weeg brengen. TalentZingt is er één in de laatste categorie. Een nieuwe verfrissende manier om je talenten te ontdekken of zoals de trainers zeggen ‘te ontmoeten’. Je talenten zijn immers allemaal al bij je, je hebt ze alleen nog niet ontmoet. De prachtige omgeving, de rust, het heerlijke eten en de wijze waarop de trainers met je omgaan, zorgen dat TalentZingt een life changing ervaring is. Durf jij jezelf te ontmoeten, je comfortzone op te rekken en ben je benieuwd naar jouw eigen geluid? Dan is dit écht iets voor jou. Gun jezelf deze vijf dagen en een leven lang plezier ervan!

Spannend? Jazeker! Ongemakkelijk? Soms! Life changing? Absoluut!

Er zijn momenten in je leven die impact hebben en iets teweeg brengen. TalentZingt is er zo één.

Voor mij is er een tijd vóór Italie en een tijd ná Italie. Dat is de impact van deze training.

In een prachtige omgeving met twee bevlogen trainers mocht ik mijn talenten ontmoeten. Waarom zijn sommige talenten onzichtbaar voor jou en voor de buitenwereld? Hoe kunnen ze zichtbaarder worden? Hoe laat jij van je horen, hoe klink je, wat is jouw geluid? Op een hele prettige manier mocht ik het in een paar dagen ontdekken. Een onvergetelijke ervaring.

Annette Upperman, communicatieadviseur (jan. 2017)

Dit is geen training: dit is werken aan jezelf. Ontdek vanuit welke paradigma’s je denkt en handelt en die je dus leiden. Welke competenties bezit je, maar ben je niet bewust van en zet je dus ook niet gericht in? Met behulp van stemgebruik en zang, gekoppeld aan het Talentenspel leer je jezelf beter kennen.

De andere deelnemers zijn een spiegel voor jou en andersom. Er is geen goed of fout, maar alleen een ontdekkingsreis in je eigen (ON)BEWUSTZIJN. Een aanrader, dus grijp die kans als je hem krijgt. En dat in een mooi berggebied in Italië met een prima verzorging; meer dan de moeite waard!

Klaas Bakker, projectmanager (jan. 2017)

Zelfkennis…

werken aan jezelf

Openbaring

alles valt op z’n plaats

“Vond het een openbaring! De rust, natuur, warme omgeving en vriendelijke mensen tezamen met het volgen van het programma hebben mij enorm positief verrast en heeft nu al enorm veel voor mij betekend. Heb letterlijk en figuurlijk meer ademvrijheid gekregen. Ben me nu veel bewuster van mijn ademhaling en wat het met mij doet(of niet doet). Door het talentenspel weet ik nu ook veel meer over mijn aanwezige “bewuste en onbewuste talenten” zodat ik mij ook heb leren verplaatsen in mijn zijn(koninkrijk) wat nieuwe inzichten geeft op mijn persoonlijke gedrag. In de praktijk: ben (als opruimer) direct begonnen met belangrijke zaken in mijn leven op te ruimen, ben meer gezond gaan eten en gaan kijken naar werk-/opleidingsmogelijkheden.”
Deelnemer TalentZingt (mei 2015)

“De week heeft me ‘t gevoel gegeven alsof alles op z’n (juiste) plek viel. Ik doe mijn best in ‘t leven en voel soms toch twijfel over of ik wel op de voor mij juiste manier bezig ben. Vooral het talentenspel verduidelijkte voor mij waarom ik leef zoals ik leef. Dit geeft me nu meer innerlijke rust. De stembevrijding en de open houding van de groepsleden hebben ertoe bijgedragen dat er voldoende veiligheid en sfeer was om mezelf gewoon te laten zien en zijn zoals ik ben.”
Deelnemer TalentZingt (okt. 2014)

Wim Stokwielder: 06-42979368
Jeroen Wonders 06-41683045

Casa Crocetti
Contrada Molino 82
62020 Monte San Martino 
MC Italia

info@talentzingt.nl
www.talentzingt.nl