deze site is momenteel in bewerking

Welkom

Hoe zorg ik ervoor dat mijn stem voldoende gehoord wordt? Durf ik voldoende ruimte in te nemen, juist door bij mezelf te blijven? Wat zijn mijn talenten en hoe laat ik deze talenten voor mij werken?

We bieden een vijfdaags traject aan waarin je opzoek gaat naar het antwoord op deze vragen. Vanuit de filosofie dat talent een boost krijgt buiten de bekende grenzen, nemen wij je mee over grenzen. De training vindt plaats op een prachtige locatie in Italië. Door juist in een andere omgeving intensief aan de slag te gaan met jouw talenten, zal je merken dat je gegroeid terug komt in je huidige omgeving. Werken aan je talenten vergt moed! Je kunt rekenen op een veilige omgeving waarin kwetsbaarheid, humor en deskundigheid de kernwaarden vormen. Durf jij het aan om samen jouw grenzen te verleggen?

Meer Bewustwording:
 “…als een investering in kennis van je eigen ik. Je gaat terug naar je basis. Fysiek door de zang die je voelt in je lijf en een bewustwording van de talent en die je hebt. dat geeft inzicht”.
Deelnemer mei 2016

Meer Ontmoeten:
 “de prachtige omgeving, de rust, het heerlijke eten en de wijze waarop de trainers met je omgaan, zorgen dat TalentZingt een life changing ervaring is. durf jij jezelf te ontmoeten, je comfortzone op te rekken en ben je benieuwd naar jouw eigen geluid? dan is dit écht iets voor jou.” 
Deelnemer  jan.2017

Meer Ruimte:
“Een samenzijn in een magistrale omgeving waar in alle geneugten van het leven is voorzien en waar door professionals ruimte wordt gemaakt op basis van gelijkwaardigheid. daar in die ruimte gebeurt dan iets Wonderlijks“. 
Deelnemer mei 2015

Onschatbare waarde:
“uiteindelijk is voor mij deze week niet uit te drukken in geld en tijd. Het was ‘Kairos’, de tijd liep anders doordat het zo raakte. Op dag twee had ik het idee al een week weg te zijn”. Deelnemer mei 2015

Wim Stokwielder
Wim Stokwielder
Jeroen Wonders
Jeroen Wonders
Irene Wonders
Irene Wonders
Rian van Duijnhoven
Rian van Duijnhoven