Wij van TalentZingt

Jeroen Wonders, Trainer Talentzingt

“Richting geven aan je eigen onuitputtelijke bron van talent…dat wens ik iedereen toe!”

Opgegroeid in de mooie stad ‘s-Hertogenbosch, voelde ik, na het behalen van mijn atheneum diploma, een enorme drang om te gaan werken in de melkveehouderij en heb het boerenleven in mijn hart gesloten. Aansluitend ben ik gaan werken als ergotherapeut met mensen met een lichamelijke handicap. Later heb ik dit voortgezet voor mensen met psychische klachten in de  geestelijke gezondheidszorg. Steeds met als doel het beste in ieder mens te zien en tot uitdrukking te laten komen.

Met de ontdekking van het Talentenspel ben ik nog meer ‘thuis bij mezelf gekomen’. Dit zet ik graag liefdevol in, ook voor anderen. In Monte san Martino is voor mij de circel weer rond waarbij het Talentenspel en de overweldigende natuurbeleving in een prachtig boeren landschap samenkomen. Je bent meer dan welkom!

Wim Stokwielder, Trainer TalentZingt

“Iedere mens wil gezien en gehoord worden. Als je daarin jezelf kunt zijn ben je op je best”.

Zingen helpt! Zingen brengt je bij je eigenaardigheid; zingen brengt je direct in verbinding met de ander. Daar vrij in zijn is een hele stap naar zelfvertrouwen. Dat is het belang van mijn werk: stem geven aan jouw eigenheid.

De kwaliteit van je zingen is van geen belang. Het gaat nooit over zangtechniek. Het gaat over het mogen zingen, ook als je het kunstje niet kan. Dan doet de vergelijking met wie of wat er niet meer toe en komt er ruimte en veiligheid waar eigenheid gezien en gehoord wil worden. Dat brengt je bij het zelfvertrouwen en het moment waarop je jezelf en de ander kan verrassen met de rijkdom die er altijd al was. Dat is de kern van stembevrijding.

Irene Wonders, Gastvrouw

“Ik geniet ervan als ik zie dat iemand zich welkom voelt, ontspant en zichzelf kan zijn met alles wat er is.”

Als je met aandacht kookt en eet, geniet je meer van je voeding. Ik heb plezier in het koken met de (h)eerlijke verse, veelal biologische producten uit de regio Le Marche.

Mijn creativiteit kan ik uitleven in het creëren van iets moois, het liefst met dat wat voor handen is. De natuur is vaak mijn inspiratie.

Rian van Duijnhoven, Gastvrouw

“Als boerendochter kan ik me laven aan de natuur met zijn puurheid, schoonheid en kracht.”

Op deze prachtige plek wil ik graag zijn met anderen en geniet ik ervan om voor een grote groep de maaltijden en het verblijf te verzorgen in onze “herberg”.

Wim Stokwielder: 06-42979368
Jeroen Wonders 06-41683045

Casa Crocetti
Contrada Molino 82
62020 Monte San Martino 
MC Italia

info@talentzingt.nl

www.talentzingt.nl